Van Lint BV

Van Lint BV is een modern bedrijf, bestaande uit verschillende disciplines. Om dagelijkse processen te ondersteunen is de wens uitgesproken om informatie te gaan digitaliseren en automatiseren.

Informatie

Van Lint BV is een modern bedrijf, bestaande verschillende disciplines. Ze kweken een breed assortiment vaste planten en verhandelen en verpakken grote partijen tuin- en kamerplanten. Daarnaast zijn zij gespecialiseerd in het opmaken van een uitgebreid assortiment plantenbakjes, manden en potten tijdens verschillende periodes van het jaar. Via zusterbedrijf X-mas & More BV wordt tijdens de kerstperiode een groot aantal kerstarrangementen geproduceerd die volgens de laatste trends zijn ontworpen.

Wat maakt deze webapplicatie speciaal

Om de dagelijkse processen verder te ondersteunen is er de wens uitgesproken om veel informatie te gaan digitaliseren en automatiseren (order- pak- en aflever bon verwerking, factuur verzending, klantinformatie, personeelsadministratie, artikel & voorraad beheer).

Hiervoor heeft Codingo een ERP maatwerkoplossing gecreëerd en geïmplementeerd. Door de toegepaste ERP implementatie is de organisatie effectiever, efficiënter, sneller en flexibeler gaan opereren. Deels zijn de modules standaard en geschikt voor elk soort onderneming (modulair opgebouwd), waarbij van Lint BV daarbovenop hun specifieke wens heeft laten ontwikkelen. Het ERP systeem heeft ervoor gezorgd dat alle informatie uit de verschillende onderdelen van het bedrijf in dezelfde database zijn opgeslagen en onder één knop beschikbaar zijn.

Bekijk de projecten die wij hebben uitgevoerd:

Aerport

Aerport, het ERP-systeem dat gebruikt wordt door Interforce en haar klanten is ontwikkeld door Codingo. Het systeem geeft razendsnel toegang tot alle gegevens van een bedrijf.

LEES MEER

Claasen Coatings BV

Codingo heeft een applicatie opgeleverd die gekoppeld is aan Navision. Ook zit er een online rapport generator in verwerkt zodat er overal en altijd diverse type rapporten kunnen worden gemaakt.

LEES MEER

Bruinsma Natuurlijk!

Codingo heeft een applicatie opgeleverd met een digitaal planbord, een koppeling met het ERP-systeem voor het synchroniseren van klant- en bedrijfsgegevens.

LEES MEER

Benieuwd wat Codingo voor je kan betekenen?

Contactgegevens

 

 

Download onze support tool
voor remote acces
Windows download
Mac OS X download

Wij zijn Webtechnicians

 

Het ontwikkelen van webapplicaties,
mobile apps, webshops en websites is onze expertise. Het optimaliseren van processen
is onze kracht.  Deze combinatie maakt het team van Codingo daadkrachtig, energiek
en betrokken bij ieder project.

Codingo werkt nauw samen met
Interforce Cloud Partner

Log in op onze klanten portaal
Klanten portaal openen

Copyright 2017 All rights reserved by Codingo