Stolker Plants

De ontwikkelde B2B webshop van Stolker Plants bevat een responsive design, koppeling met FloraXchange, multi currency, en koppelingen met andere partijen, label/prijs verwerking en nog veel meer.

Informatie

Stolker Plants BV is een jong bedrijf dat bomen en planten exporteert naar meer dan tien landen. Stolker is een B2B leverancier en wilde een webshop op maat laten maken voor het gemakkelijk plaatsen van tuinplanten bestellingen.

De ontwikkelde B2B webshop voor Stolker Plants bevat een responsive design, een koppeling met FloraXchange, multi currency, koppelingen met andere partijen, label/prijs verwerking en nog veel meer.

Wat maakt deze e-commerce dienst speciaal

De koppeling met FloraXchange maakt het mogelijk om het aanbod aan producten op een efficiënte manier te verspreiden. Een eigen catalogus staat in verbinding met verschillende bestelsystemen en zodra de bestellingen bekend zijn wordt communicatie en logistiek automatisch ingezet.

Bekijk de projecten die wij hebben uitgevoerd:

E-commerce

Een standaard webshop of op maat gemaakt, Codingo is de juiste partner. Met jarenlange ervaring en uitgebreide technische kennis zijn wij in staat om een webshop te ontwikkelen naar de processen en doelstellingen van je bedrijf. Niets is onmogelijk, Codingo maakt het voor je.

TERUG NAAR E-COMMERCE

Altena BV

Altena BV is een bedrijf dat fungeert als bemiddelaar tussen Nederlandse (water)planten kwekers en Duitse tuincentra. Altena BV vroeg Codingo om een platform te ontwikkelen waar de tuincentra online producten kunnen bestellen.

BEKIJK PROJECT

Jongeneel verpakkingen

Codingo heeft voor Jongeneel een webshop ontwikkeld die eenvoudig klantendata en artikeldata verwerkt, productfoto’s koppelt en orders en (online)betalingen afhandelt. De webshop bevat een responsive design en een koppeling met CRM software.

BEKIJK PROJECT

Benieuwd wat Codingo voor je kan betekenen?

Contactgegevens

 

 

Download onze support tool
voor remote acces
Windows download
Mac OS X download

Wij zijn Webtechnicians

 

Het ontwikkelen van webapplicaties,
mobile apps, webshops en websites is onze expertise. Het optimaliseren van processen
is onze kracht.  Deze combinatie maakt het team van Codingo daadkrachtig, energiek
en betrokken bij ieder project.

Codingo werkt nauw samen met
Interforce Cloud Partner

Log in op onze klanten portaal
Klanten portaal openen

Copyright 2017 All rights reserved by Codingo