Stolk Medicinal Plants BV

Stolk Medicinal Plants BV, een Nederlandse afdeling van het internationale
Pharmeko Group wilde een totaal oplossing voor het aanvragen en
uitvoeren van taxussnoeiing in Nederland, Frankrijk en België

Informatie

Stolk Medicinal Plants BV, een Nederlandse afdeling van het internationale Pharmeko Group wilde een totaal oplossing voor het aanvragen en uitvoeren van taxussnoeiing in Nederland, Frankrijk en België.

Het snoeisel van de taxus wordt gebruikt voor anti-kanker medicijnen en moet snel verwerkt worden. Op basis van snoeiverzoek, datum en adres coördinaten moest er een applicatie worden ontwikkeld die de snoeiadressen over diverse teams verdeelt. Ook moest de applicatie een logistieke route uitstippelen voor de teams.

Codingo leverde een volledig werkende applicatie, waarbij het snoeien van de taxushagen sneller en efficiënter verloopt, zodat er meer anti-kanker medicijnen kunnen worden geproduceerd.

Wat maakt deze mobile app speciaal

Doordat de app het mogelijk maakt om de beste routes uit te stippelen en adressen te verdelen over de teams kunnen er meer taxussen gesnoeid worden met als gevolg meer snoeisel voor het anti-kanker medicijn. Ook verloopt de logistiek sneller en efficiënter waardoor er minder snoeisel verloren gaat.

Bekijk de projecten die wij hebben uitgevoerd:

Mobile applicatie

Codingo ontwikkelt unieke, op maat gemaakte iOS en Android apps. Om een applicatie te bouwen die perfect bij je bedrijf past, kijken we gericht naar de gebruikersbelevenis en de doelstellingen van je bedrijf.

TERUG NAAR MOBILE APPLICATIE

Bruinsma Natuurlijk!

De applicatie geeft de onderhoudsmedewerkers de mogelijkheid tot efficiënter en gemakkelijker werken. Daarnaast kan er door middel van een start en stop functie op de applicatie reistijden en werktijden vastgelegd worden.

BEKIJK PROJECT

Plant Collect

Als applicatie wilde Plant Collect graag een automatische bestelsysteem applicatie voor Android en iOS. Codingo heeft een app ontwikkeld die de producten van Plant Collect overzichtelijk weergeeft met afbeeldingen en productinformatie.

BEKIJK PROJECT

Benieuwd wat Codingo voor je kan betekenen?

Contactgegevens

 

 

Download onze support tool
voor remote acces
Windows download
Mac OS X download

Wij zijn Webtechnicians

 

Het ontwikkelen van webapplicaties,
mobile apps, webshops en websites is onze expertise. Het optimaliseren van processen
is onze kracht.  Deze combinatie maakt het team van Codingo daadkrachtig, energiek
en betrokken bij ieder project.

Codingo werkt nauw samen met
Interforce Cloud Partner

Log in op onze klanten portaal
Klanten portaal openen

Copyright 2017 All rights reserved by Codingo