Jongeneel Verpakkingen

Codingo heeft voor Jongeneel een webshop ontwikkeld die eenvoudig klantendata en artikeldata verwerkt, productfoto’s koppelt en orders en (online)betalingen afhandelt.

Informatie

Jongeneel verpakkingen, een bedrijf gevestigd in Gouda, kwam naar Codingo voor een webshop voor B2B en B2C.

De webshop moest een koppeling krijgen met het eigen software pakket. Codingo heeft voor Jongeneel een webshop ontwikkeld die eenvoudig klantendata en artikeldata verwerkt, productfoto’s koppelt en orders en (online)betalingen afhandelt. De webshop bevat een responsive design en een koppeling met CRM software.

Wat maakt deze e-commerce dienst speciaal

Doordat Codingo een koppeling heeft gemaakt tussen de webshop en CRM-software van Jongeneel kunnen klantgegevens eenvoudig worden opgeslagen en gebruikt worden ter analyse of toegepaste communicatie.

Bekijk de projecten die wij hebben uitgevoerd:

E-commerce

Een standaard webshop of op maat gemaakt, Codingo is de juiste partner. Met jarenlange ervaring en uitgebreide technische kennis zijn wij in staat om een webshop te ontwikkelen naar de processen en doelstellingen van je bedrijf. Niets is onmogelijk, Codingo maakt het voor je.

TERUG NAAR E-COMMERCE

Altena BV

Altena BV is een bedrijf dat fungeert als bemiddelaar tussen Nederlandse (water)planten kwekers en Duitse tuincentra. Altena BV vroeg Codingo om een platform te ontwikkelen waar de tuincentra online producten kunnen bestellen.

BEKIJK PROJECT

Stolker Plants

De B2B webshop van Stolker Plants bevat een koppeling met FloraXchange, multi currency, koppelingen met andere partijen, label/prijs verwerking en nog veel meer. De webshop is door Codingo helemaal op maat gemaakt en heeft een responsive design.

BEKIJK PROJECT

Benieuwd wat Codingo voor je kan betekenen?

Contactgegevens

 

 

Download onze support tool
voor remote acces
Windows download
Mac OS X download

Wij zijn Webtechnicians

 

Het ontwikkelen van webapplicaties,
mobile apps, webshops en websites is onze expertise. Het optimaliseren van processen
is onze kracht.  Deze combinatie maakt het team van Codingo daadkrachtig, energiek
en betrokken bij ieder project.

Codingo werkt nauw samen met
Interforce Cloud Partner

Log in op onze klanten portaal
Klanten portaal openen

Copyright 2017 All rights reserved by Codingo