Claasen Coatings BV

Claasen Coatings BV is leverancier voor onder andere de vakman-schilder, gemeenten en woningbouwverenigingen. Ter bevordering van schilderonderhoud moest er een applicatie ontwikkeld worden om adviezen, bezoekrapporten en meerjarenplannen
aan te maken.

Informatie

Claasen Coatings BV is leverancier voor onder andere de vakman-schilder, gemeenten en woningbouwverenigingen.

Ter bevordering van schilderonderhoud moest er een applicatie ontwikkeld worden om adviezen, bezoekrapporten en meerjarenplannen aan te maken. Een speciaal klantenportaal voor opdrachtgevers en schilders om aanvragen te kunnen plaatsen en rapporten in te zien, was ook een wens van Claasen Coatings.

Codingo heeft een applicatie opgeleverd die gekoppeld is aan Navision. Ook zit er een online rapport generator in verwerkt die diverse type rapporten kan creëren.

Wat maakt deze webapplicatie speciaal

De op maat gemaakte webapplicatie biedt (ter bevordering van schilderonderhoud) de mogelijkheid om overal en altijd adviezen, rapporten en plannen aan te maken. De applicatie is gekoppeld aan Navision, een CRM-systeem, zodat klantgegevens eenvoudig opgezocht kunnen worden.

Bekijk de projecten die wij hebben uitgevoerd:

Aerport

Aerport, het ERP-systeem dat gebruikt wordt door Interforce en haar klanten is ontwikkeld door Codingo. Het systeem geeft razendsnel toegang tot alle gegevens van een bedrijf.

BEKIJK PROJECT

Van Lint BV

Van Lint BV is een modern bedrijf, bestaande uit verschillende disciplines. Om dagelijkse processen te ondersteunen is de wens uitgesproken om informatie te gaan digitaliseren en automatiseren.

BEKIJK PROJECT

Bruinsma Natuurlijk!

Codingo heeft een applicatie opgeleverd met een digitaal planbord, een koppeling met het ERP-systeem voor het synchroniseren van klant- en bedrijfsgegevens.

BEKIJK PROJECT

Benieuwd wat Codingo voor je kan betekenen?

Contactgegevens

 

 

Download onze support tool
voor remote acces
Windows download
Mac OS X download

Wij zijn Webtechnicians

 

Het ontwikkelen van webapplicaties,
mobile apps, webshops en websites is onze expertise. Het optimaliseren van processen
is onze kracht.  Deze combinatie maakt het team van Codingo daadkrachtig, energiek
en betrokken bij ieder project.

Codingo werkt nauw samen met
Interforce Cloud Partner

Log in op onze klanten portaal
Klanten portaal openen

Copyright 2017 All rights reserved by Codingo