Bruinsma Natuurlijk!

Codingo heeft een applicatie opgeleverd met een digitaal planbord, een koppeling met het ERP-systeem voor het synchroniseren van klantgegevens en een drop en drag functie.

Informatie

Bruinsma, een familiebedrijf met bijna 60 jaar ervaring in tuininterieur vroeg Codingo een webapplicatie te ontwikkelen die een digitalisering van de fysieke servicebonnen voortbrengt. De applicatie moest een koppeling met het ERP-systeem van Bruinsma hebben en geschikt zijn op desktop en op tablet.

Codingo heeft een applicatie opgeleverd met een digitaal planbord, een koppeling met het ERP-systeem voor het synchroniseren van klantgegevens en een drop en drag functie.

Wat maakt deze webapplicatie speciaal

Door de digitalisering van servicebonnen en de koppeling met het ERP-systeem, is het mogelijk om afspraken en servicebonnen te genereren op basis van abonnementen, afspraken en openingstijden van klanten.

Bekijk de projecten die wij hebben uitgevoerd:

Aerport

Aerport, het ERP-systeem dat gebruikt wordt door Interforce en haar klanten is ontwikkeld door Codingo. Het systeem geeft razendsnel toegang tot alle gegevens van een bedrijf.

BEKIJK PROJECT

Van Lint BV

Van Lint BV is een modern bedrijf, bestaande uit verschillende disciplines. Om dagelijkse processen te ondersteunen is de wens uitgesproken om informatie te gaan digitaliseren en automatiseren.

BEKIJK PROJECT

Claasen Coatings BV

Codingo heeft een applicatie opgeleverd die gekoppeld is aan Navision. Ook zit er een online rapport generator in verwerkt zodat er overal en altijd diverse type rapporten kunnen worden gemaakt.

BEKIJK PROJECT

Benieuwd wat Codingo voor je kan betekenen?

Contactgegevens

 

 

Download onze support tool
voor remote acces
Windows download
Mac OS X download

Wij zijn Webtechnicians

 

Het ontwikkelen van webapplicaties,
mobile apps, webshops en websites is onze expertise. Het optimaliseren van processen
is onze kracht.  Deze combinatie maakt het team van Codingo daadkrachtig, energiek
en betrokken bij ieder project.

Codingo werkt nauw samen met
Interforce Cloud Partner

Log in op onze klanten portaal
Klanten portaal openen

Copyright 2017 All rights reserved by Codingo