Altena BV

Altena BV is een bedrijf dat fungeert als bemiddelaar tussen Nederlandse (water)planten kwekers en Duitse tuincentra. Altena BV vroeg Codingo om een platform te ontwikkelen waar de tuincentra online producten kunnen bestellen.

Informatie

Altena BV is een bedrijf dat fungeert als bemiddelaar tussen Nederlandse (water)planten kwekers en Duitse tuincentra.

Altena BV vroeg Codingo om een platform te ontwikkelen waar de tuincentra online producten kunnen bestellen, waarnaar de bestellingen bij de backoffice van de kwekers binnenkomt. Voor tuincentra heeft Codingo een beheersysteem ontwikkeld die via web en tablet te gebruiken is. Dit systeem bevat onder andere beheer van relaties, bestellingen, gegevens en verkoopprijzen.

Voor kwekers is er een systeem ontwikkeld voor beheer van plantenprijzen en beschikbaarheid, producten en productfotografie en de te verwachten bestellingen. De twee omgevingen zijn live en constant met elkaar in beweging. Wekelijks worden er nieuwe onderdelen gebouwd, uitgebreid of van nieuwe technologieën voorzien.

Wat maakt deze e-commerce dienst speciaal

Codingo heeft voor Altena BV en haar klanten twee verschillende systemen ontwikkeld die met elkaar in verbinding staan. Hierdoor kunnen de (water)plantenkwekers en de Duitse tuincentra eenvoudig met elkaar communiceren en werken.

Bekijk de projecten die wij hebben uitgevoerd:

E-commerce

Een standaard webshop of op maat gemaakt, Codingo is de juiste partner. Met jarenlange ervaring en uitgebreide technische kennis zijn wij in staat om een webshop te ontwikkelen naar de processen en doelstellingen van je bedrijf. Niets is onmogelijk, Codingo maakt het voor je.

TERUG NAAR E-COMMERCE

Stolker Plants

De B2B webshop van Stolker Plants bevat een koppeling met FloraXchange, multi currency, koppelingen met andere partijen, label/prijs verwerking en nog veel meer. De webshop is door Codingo helemaal op maat gemaakt en heeft een responsive design.

BEKIJK PROJECT

Jongeneel verpakkingen

Codingo heeft voor Jongeneel een webshop ontwikkeld die eenvoudig klantendata en artikeldata verwerkt, productfoto’s koppelt en orders en (online)betalingen afhandelt. De webshop bevat een responsive design en een koppeling met CRM software.

BEKIJK PROJECT

Benieuwd wat Codingo voor je kan betekenen?

Contactgegevens

 

 

Download onze support tool
voor remote acces
Windows download
Mac OS X download

Wij zijn Webtechnicians

 

Het ontwikkelen van webapplicaties,
mobile apps, webshops en websites is onze expertise. Het optimaliseren van processen
is onze kracht.  Deze combinatie maakt het team van Codingo daadkrachtig, energiek
en betrokken bij ieder project.

Codingo werkt nauw samen met
Interforce Cloud Partner

Log in op onze klanten portaal
Klanten portaal openen

Copyright 2017 All rights reserved by Codingo