Aerport

Aerport centraliseert interne- en externe communicatie en documentenstromen. Aerport is in veel gevallen al uitgebreider dan andere bekende pakketten op de markt, maar door maatwerk is het nog verder uit te breiden.

Informatie

Aerport, het ERP-systeem dat gebruikt wordt door Interforce en haar klanten is ontwikkeld door Codingo. Het systeem geeft razendsnel toegang tot alle gegevens van een bedrijf. CRM, HRM en financiële administratie behoren tot één van de vele mogelijkheden van Aerport. Klanten, offertes, orders, facturen en producten worden eenvoudig aan elkaar gekoppeld voor een totaal inzicht in de bedrijfsvoering.

Aerport centraliseert interne- en externe communicatie en documentenstromen. Aerport is in veel gevallen al uitgebreider dan andere bekende pakketten op de markt, maar door maatwerk is het nog verder uit te breiden.

Wat maakt deze webapplicatie speciaal

Aerport geeft structuur in klant- en personeelsgegevens en brengt inzicht in producten en diensten. Normaal bevatten ERP-systemen minimale functies, maar Aerport bevat alle functionaliteiten die een bedrijf nodig heeft. Ook is er de mogelijkheid tot add-ons; het toevoegen van functies voor een totaalpakket op maat.

Bekijk de projecten die wij hebben uitgevoerd:

Van Lint BV

Van Lint BV is een modern bedrijf, bestaande uit verschillende disciplines. Om dagelijkse processen te ondersteunen is de wens uitgesproken om informatie te gaan digitaliseren en automatiseren.

LEES MEER

Claasen Coatings BV

Codingo heeft een applicatie opgeleverd die gekoppeld is aan Navision. Ook zit er een online rapport generator in verwerkt zodat er overal en altijd diverse type rapporten kunnen worden gemaakt.

LEES MEER

Bruinsma Natuurlijk!

Codingo heeft een applicatie opgeleverd met een digitaal planbord, een koppeling met het ERP-systeem voor het synchroniseren van klant- en bedrijfsgegevens.

LEES MEER

Benieuwd wat Codingo voor je kan betekenen?

Contactgegevens

 

 

Download onze support tool
voor remote acces
Windows download
Mac OS X download

Wij zijn Webtechnicians

 

Het ontwikkelen van webapplicaties,
mobile apps, webshops en websites is onze expertise. Het optimaliseren van processen
is onze kracht.  Deze combinatie maakt het team van Codingo daadkrachtig, energiek
en betrokken bij ieder project.

Codingo werkt nauw samen met
Interforce Cloud Partner

Log in op onze klanten portaal
Klanten portaal openen

Copyright 2017 All rights reserved by Codingo