Flora Boskoop

Flora Boskoop, een unieke evenementenlocatie in Boskoop wilde een nieuwe website met een eigen uniek design om alle onderdelen binnen de locatie zo duidelijk mogelijk te kunnen toelichten.

Informatie

Flora Boskoop, een unieke evenementenlocatie in Boskoop wilde een nieuwe website met een eigen uniek design om alle onderdelen binnen de locatie zo duidelijk mogelijk te kunnen toelichten.

De website is compleet op maat gemaakt en bevat fotoalbums, contactformulieren en agenda’s. Door de sliders krijgt de consument een goed beeld van de locatie en de sfeer bij Flora Boskoop

Wat maakt deze website speciaal

De website van Flora Boskoop bevat een evenementenagenda waarbij het mogelijk is om tickets te bestellen voor een evenement. Nadat er een profiel is aangemaakt kunnen de tickets eenvoudig in het winkelmandje geplaatst worden. Na betaling met iDeal worden de tickets gestuurd naar het e-mailadres van de besteller.

Bekijk de projecten die wij hebben uitgevoerd:

Website

Een compleet op maat gemaakte website is één van de vele specialismen van Codingo. Wij gaan graag met je rond de tafel om van je ideeën en ons advies een professionele website te creëren.

TERUG NAAR WEBSITE

EZ-base BV

Codingo heeft voor EZ-base een website ontwikkeld die koppelt met eigen software zodat klantendata eenvoudig wordt verwerkt. De website is op maat gemaakt en responsive.

BEKIJK PROJECT

Benieuwd wat Codingo voor je kan betekenen?

Contactgegevens

 

 

Download onze support tool
voor remote acces
Windows download
Mac OS X download

Wij zijn Webtechnicians

 

Het ontwikkelen van webapplicaties,
mobile apps, webshops en websites is onze expertise. Het optimaliseren van processen
is onze kracht.  Deze combinatie maakt het team van Codingo daadkrachtig, energiek
en betrokken bij ieder project.

Codingo werkt nauw samen met
Interforce Cloud Partner

Log in op onze klanten portaal
Klanten portaal openen

Copyright 2017 All rights reserved by Codingo