Vergeer Holland

Evenementenagenda, nieuws, filtering op producten en een online
vacaturebank zijn een aantal van de vele functies die zijn gemaakt voor Vergeer Holland.

Informatie

Vergeer Holland, dé kaasleverancier in Nederland en het buitenland staat bekend om haar diversiteit in verpakkingen en brede assortiment kaas. De klanten van Vergeer Holland bevinden zich binnen verschillende marktsegmenten in de kaasbrache: retail, foodservice en industrie. Vergeer Holland wilde een website met uniek design en op maat gemaakt die voor iedere klant van toepassing is.

Evenementenagenda, nieuws, filtering op producten en een online vacaturebank zijn een aantal van de vele functies die gemaakt zijn voor Vergeer Holland. Ook is de website in verschillende talen te bekijken, om zo ook de buitenlandse kaasliefhebber te kunnen informeren.

Wat maakt deze website speciaal

De website van Vergeer Holland bevat een koppeling met PS in Foodservice. PS in Foodservice dient als database van producten, waardoor het mogelijk is om het complete assortiment te communiceren naar de gehele branche, via eigen website of andere websites. De productinformatie op de website is in huisstijl van Vergeer Holland en bevat alle actuele informatie volgens de wetgeving van allergenen. Indien er ingrediënten of andere informatie is gewijzigd, verandert dit automatisch mee op de website.

Bekijk de projecten die wij hebben uitgevoerd:

Website

Een compleet op maat gemaakte website is één van de vele specialismen van Codingo. Wij gaan graag met je rond de tafel om van je ideeën en ons advies een professionele website te creëren.

TERUG NAAR WEBSITE

Flora Boskoop

Flora Boskoop, een unieke evenementenlocatie in Boskoop wilde een nieuwe website met een eigen uniek design om alle onderdelen binnen de locatie zo duidelijk mogelijk te vertonen.

BEKIJK PROJECT

EZ-base BV

Codingo heeft voor EZ-base een website ontwikkeld die koppelt met eigen software zodat klantendata eenvoudig wordt verwerkt. De website is op maat gemaakt en responsive.

BEKIJK PROJECT

Benieuwd wat Codingo voor je kan betekenen?

Contactgegevens

 

 

Download onze support tool
voor remote acces
Windows download
Mac OS X download

Wij zijn Webtechnicians

 

Het ontwikkelen van webapplicaties,
mobile apps, webshops en websites is onze expertise. Het optimaliseren van processen
is onze kracht.  Deze combinatie maakt het team van Codingo daadkrachtig, energiek
en betrokken bij ieder project.

Codingo werkt nauw samen met
Interforce Cloud Partner

Log in op onze klanten portaal
Klanten portaal openen

Copyright 2017 All rights reserved by Codingo